Slipcursus in Drachten voor € 99 | Leer uw eigen auto kennen
Slipcursus in Drachten voor € 99 | Leer uw eigen auto kennen

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Slipcursus met eigen auto

U gaat vol zelfvertrouwen de weg op met een slipcursus van Verkeers Educatie Centrum Drachten. In uw eigen auto leert u om te gaan met de meest uitdagende weersomstandigheden en ontdekt u hoe u het beste kunt reageren op onverwachtse verkeerssituaties.

Nieuwe vaardigheden, nieuwe inzichten

Onze slipcursus wordt gegeven in ons test- en trainingscentrum in Drachten. De cursus is speciaal ontwikkeld om u bewust te maken van de mogelijkheden en onmogelijkheden in onverwachtse verkeerssituaties.

Wat u gaat leren

Tijdens deze cursus leert u uw auto beter kennen en leren wij u op een praktische manier wat u kunt doen om uw voertuig onder controle te houden, óók bij gladde en uitdagende (weers-) omstandigheden. Doordat u nieuwe vaardigheden aanleert en nieuwe inzichten krijgt, weet u na afloop precies wat u kunt doen om te voorkomen dat uw voertuig in een slip raakt of hoe u uw auto onder controle krijgt indien deze overwachts in de slip terecht komt. 

De nadruk ligt tijdens deze training vooral op het voorkomen van ongevallen. U wordt meer bewust van de risico’s van verkeersdeelname bij gladheid en doet op een praktische manier nieuwe stuur- en remtechnieken op.

Slipcursus met uw eigen auto

In uw eigen auto rijdt u natuurlijk het beste. Daarom volgt u bij Verkeers Educatie Centrum Drachten uw eigen auto. Op uw vertrouwde plek achter uw eigen stuurt leert u van onze ervaren instructeur om uw voertuig te leren kennen onder de moeilijkste omstandigheden. Zo ervaart u immers het beste hoe uw eigen auto reageert op de verschillende verkeerssituaties, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Kosten en duur cursus

De training duurt drie uur en kost slechts € 99 per persoon. 

Extra wintercursussen in Drachten

Nu de dagen korter worden en de wegen gladder zijn, is een goede voertuigbeheersing natuurlijk belangrijker dan ooit. Daarom geven wij extra slipcursussen speciaal gericht op winters weer, in ons opleidingscentrum in Drachten.

De cursusavond begint na zonsondergang om 17 uur en duurt tot 21 uur. Deze extra training bieden we aan voor de actieprijs van € 99,- inclusief stampotbuffet.

Schrijf u nu in!

Dus schrijf u nu in of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Slipcursus als cadeau

Met de slipcursus geeft u iemand een uitdagende training én extra veiligheid in de auto cadeau. Wilt u iemand onze slipcursus cadeau doen? Dat kan! Ga naar cadeaubon aanvragen en vul het formulier in. 

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie. En bent u overtuigt? U meldt zich aan voor de slipcursus via ons inschrijfformulier.

  • Anti-slip training Anti-slip training

    Anti-slip training

    Bekijken