Over ons | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Over ons

Het Verkeers Educatie Centrum Drachten is sinds 2009 onderdeel van Kreeft Opleidingen en is een modern test- en trainingscentrum. Het Verkeers Educatie Centrum ziet permanente verkeerseducatie als een effectief middel om de verkeersveiligheid te verhogen en het aantal verkeersslachtoffers te verlagen.

Voor de zakelijke, particuliere markt en hulpverleningsdiensten biedt het Verkeers Educatie Centrum Drachten sterk variërende opleidingsprogramma’s. Bij alle opleidingen en trainingen ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen, het verhogen van de verkeersveiligheid, zuiniger rijden en reductie van schades. Wij streven ernaar om dit ook op een leuke manier over te brengen. Het Verkeers Educatie Centrum Drachten is tevens gespecialiseerd in schadepreventie/risk management trajecten, het verzorgen van incentives en het opleiden van privéchauffeurs.

Naast de trainingen is het Verkeers Educatie centrum een geweldige locatie voor een personeelsuitje, personeelsfeesten en relatie dagen. Ook is het mogelijk de faciliteiten op ons test- en trainingscentrum te huren.