Verhuur | VEC Drachten
Verhuur | VEC Drachten
Verhuur | VEC Drachten
Verhuur | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Verhuur

Circuit

Het Verkeers Educatie Centrum Drachten beschikt over een uiterst professioneel test- en trainingscentrum, gelegen nabij het vliegveld in Drachten.

Naast een geasfalteerd circuit welke is voorzien van verschillende soorten wegdek, bochten, radarapparatuur en waterhindernissen beschikt het Verkeers Educatie Centrum Drachten ook over plateaus en een 4x4 baan.

Deze zijn gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar te huren.

Business Meeting

Het Verkeers Educatie Centrum Drachten beschikt over uitstekende ontvangst-, presentatieruimtes en lokalen en ons test- en trainingscentrum is van alle gemakken voorzien.

U kunt uw relaties of medewerkers op onze locatie ontvangen met een kop koffie of thee in ons sfeervolle restaurant ''De Vangrail''.

De vergaderruimtes en lokalen zijn per dagdeel te huren. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Uiteraard zijn er diverse lunch- en dinermogelijkheden en kunt u ook consumpties buiten koffie en thee verkrijgen. Uiteraard zijn diverse presentatiemiddelen, zoals een beamer, whiteboard en flip-over beschikbaar.

Mobiele Slipmat

Wilt u op uw eigen locatie een sliptraining volgen, manoeuvreren, slalommen of heeft u een evenement dan kunnen wij onze mobiele slipbaan leveren. Het Verkeers Educatie Centrum zorgt ervoor dat de mobiele slipbaan op een veilige en verantwoorde manier wordt gebruikt.

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat. Direct inschrijven kan via ons inschrijfformulier.