Slipcursus in Drachten? Verkeers Educatie Centrum in Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Een slipcursus doen in Drachten: leuk én leerzaam

Een slipcursus doen in Drachten? Ook leuk om cadeau te doen! Bij VEC Drachten kunt u op een leuke en leerzame manier uw rijvaardigheid tijdens een anti-sliptraining in één dag vergroten. De term slipcursus geeft in feite dan ook een vertekend beeld. Het doel van onze training is immers om met uw auto juist niét in de slip te raken.

Slipcursus compact of slipcursus compleet

Slipcursus bij VEC DrachtenOp het oefencircuit in Drachten kunt u kiezen uit een compacte slipcursus of een complete slipcursus. De compacte slipcursus duurt 3 uur en maakt u bewust van de risico’s van verkeersdeelname en leert u nieuwe stuur- en remtechnieken. De complete slipcursus duurt de hele dag en is inclusief geheel verzorgde lunch. Gedurende deze dag wordt aandacht besteed aan stuur- en manouvreertechnieken, het vermijden van ongevallen, snelheid + afstand en technieken voor het nemen van bochten.

Lees meer over de slipcursus compact of slipcursus compleet

Slipcursus in Drachten met uw eigen auto

Het unieke van VEC Drachten is het feit dat u met uw eigen auto deelneemt. Zo bent u beter bekend hoe uw auto reageert en hoe u moet handelen in gevaarlijke situaties. Omdat de baan voortdurend wordt gesproeid zal uw auto hiervan geen hinder ondervinden en is deelname volkomen veilig.

Waarom kiezen voor een slipcursus bij VEC Drachten?

  • Modern test- en trainingscentrum
  • Slipcursus al mogelijk voor slechts €99,-
  • Oefenen in uw eigen auto
  • Situaties nabootsen in een veilige omgeving

Als cadeau geven

Wilt u de slipcursus als cadeaubon geven? Dat kan! Ga naar cadeaubon aanvragen en vul het formulier in. 

Meer informatie of inschrijven?