Rijvaardig Compleet | VEC Drachten
Rijvaardig Compleet | VEC Drachten
Rijvaardig Compleet | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Rijvaardig Compleet

Deze rijvaardigheidstraining is een intensieve traning voor zowel bedrijven als particulieren. De traning is ontwikkeld om bestuurders bewust te maken van de risico's die het verkeer met zich meebreng. U wordt geleerd om geleerd om gevaren te herkennen en te vermijden.

Punten waar het Verkeers Educatie Centrum Drachten zich onderscheid met andere rijscholen in rijvaardigheidstraining zijn dat u bij ons in uw eigen auto rijdt waardoor u uw eigen voertuig leert kennen onder moeilijke omstandigheden, ook ervaart u hiermee hoe uw voertuig reageert op diverse situaties.

Onderwerpen die worden behandeld

  • Stuur- en manoeuvreertechnieken;
  • Ongevalvermijdingoefeningen;
  • Snelheid en remafstand;
  • Bochten technieken.

Bij deze onderwerpen wordt er afgewisseld tussen gladde en stroeve wegdekken.

Tarief

Rijvaardigheidstraning duurt 1 dag en kost slechts €175,- inclusief 21% BTW per persoon. De rijvaardigheidstraining is inclusief koffie, thee en geheel verzorgde lunch.

Zomeravond training

Ook bij zomerse weersomstandigheden kan het na een zomerse regenbui na warmte ineens glad worden door vrijgekomen bitumen van de weg. Dat kan weggebruikers verrassen. In de winter houdt men rekening bij gladheid, in de zomer overvalt dit mensen.

Neem daarom ook deel aan de zomeravond training om op zulke omstandigheden te oefenen. Kijk bij onze cursusdata wanneer de zomeravond trainingen worden gegeven. 

Als cadeau geven

Wilt u de rijvaardigheidstraining compleet als cadeaubon geven? Dat kan! Ga naar cadeaubon aanvragen en vul het formulier in. 

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat. Direct inschrijven kan via ons inschrijfformulier.