Arrangementen | VEC Drachten
Arrangementen | VEC Drachten
Arrangementen | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Arrangementen

Het Verkeers Educatie Centrum in Drachten is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen met een ‘relatieversterkend’ karakter. Bij een onze arrangementen wordt het leuke met het leerzame gecombineerd. Wij verzorgen uw relatiedag, bedrijfsuitje, of evenement.

Onze arrangementen:

Omdat het Verkeers Educatie Centrum Drachten veel ervaring heeft en zeer flexibel is, kunnen wij een programma bieden dat exact op uw wensen aansluit voor zowel kleine als grote groepen.

Alles op één locatie

Ons test- en trainingscentrum is van alle gemakken voorzien. Desgewenst kunt u ons centrum aankleden met uw eigen promotiemateriaal. Het Verkeers Educatie Centrum Drachten kan zich, indien nodig, verdiepen in uw product en/of organisatie en creëert voor uw relaties of personeel een unieke belevenis waarin uw communicatiedoelstelling kan worden geïntegreerd.

Indien u meer informatie over onze arrangementen wenst te ontvangen kunt u een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat. Direct inschrijven kan via ons inschrijfformulier.