Driver Risk Index | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Driver Risk Index

De Driver Risk Index is een online psychometrische test van ongeveer een half uur. Het is een betrouwbare en uitgebreide test waarin een objectief inzicht gegeven wordt in wie van de deelnemers risicogedrag vertonen in het verkeer en nog belangrijker... de voorspelling waarom zij dit gedrag vertonen.

Deze test kan op elk moment op elke locatie waar een internetverbinding is, worden gedaan. U ontvangt direct een terugkoppeling in de vorm van een rapportage. Uit deze rapportage kan indien gewenst een op elk individueel persoon toegesneden opleidingstraject worden uitgewerkt. Hierdoor worden uw cliënten in tegenstelling tot andere testen en opleidingen getraind op hetgeen wat expliciet nodig is voor elk individueel persoon. Op deze manier kan een effectieve besteding van het trainingsbudget worden bewerkstelligd, wat direct rendement oplevert.

Beroepsgerichte modules

  • Fleet Driver Risk Index (FDRI) (Vrachtwagenchauffeurs)
  • Bus Driver Risk Index (BDRI) (Buschauffeurs)
  • Police Driver Risk Index (PDRI) (Politie)
  • Emergency Fire Appliance Driver Risk Index (EFADRI) (Brandweerchauffeurs)
  • Ambulance Driver Risk Index (ADRI) (Ambulancechauffeurs)

Al deze modules zijn bij het Verkeers Educatie Centrum in Drachten beschikbaar.

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat. Direct inschrijven kan via ons inschrijfformulier.