Particulieren | VEC Drachten
Particulieren | VEC Drachten
Particulieren | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Particulieren

Wilt u eens iets anders en actiefs doen en toch leerzaam? Kom dan eens een rijvaardigheidstraining volgen bij Verkeers Educatie Centrum Drachten! Ook leuk als familie uitje.

Rijvaardigheidstrainingen

Wij verzorgen diverse rijvaardigheidstrainingen. Dit zijn niet zomaar slipcursussen, u leert juist niet in de slip te raken op een zeer leerzame en educatieve manier.

Tijdens de rijvaardigheidstrainingen leert u zich bewust te worden van de risico’s en gevaren in het dagelijks verkeer. De trainingen vinden plaats op het test- en trainingscentrum van Verkeers Educatie Centrum Drachten.

Een greep uit onze trainingen:

Fun met een boodschap

Een rijvaardigheidstraining op het Verkeers Educatie Centrum Drachten is leuk maar bovenal leerzaam!

Het is Verkeers Educatie Centrum Drachten is ook een prima uitvalsbasis voor een familiefeest of jubileum. Wij maken er samen met u een fantastische dag van! Kijk bij onze arrangementen voor een mogelijke invulling van uw feest. Staat uw arrangement er niet tussen dan maken wij samen met u een arrangement op maat!

Als cadeau geven

Bent u op zoek naar een leuk en avontuurlijk cadeau voor uw vriend, familie of buurman? Geef dan een cadeaubon van VEC Drachten! Zo kunnen ze bijvoorbeeld een rijvaardigheidstraining compact of compleet volgen. 

Cadeaubon aanvragen

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat. Direct inschrijven kan via ons inschrijfformulier.