Vrachtautorijbewijs | VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Vrachtautorijbewijs

Om het rijbewijs C (vrachtwagen) te behalen, dient u een theorieopleiding en een praktijkopleiding te volgen, het Rijbewijs C wordt gegeven door onze partner Kreeft Opleidingen.

Theorieopleiding

De theorieopleiding bestaat uit twee delen, ieder afgesloten met een schriftelijk theorie-examen. Daarnaast legt u een theorie-examen af dat bestaat uit drie cases met in totaal 45 meerkeuzevragen.

Voor de theorieopleiding geldt dat u keuze heeft uit een spoedopleiding of een zaterdagopleiding.

Praktijkopleiding

De praktijkopleiding bestaat uit gemiddeld 28 rijlessen, een praktische toets, een toets besloten terrein en het praktijkexamen.

De praktijkopleiding kan naar wens ingepland worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid om overdag te lessen, kunt u uw rijbewijs al binnen 1,5 week halen, een test kan duidelijkheid geven over het aantal benodigde lessen.

Tevens is het Verkeers Educatie Centrum in Drachten een erkend examen centrum. Voor meer informatie over deze opleiding verwijzen wij u naar www.kreeftopleidingen.nl/.

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat. Direct inschrijven kan via ons inschrijfformulier.