Winteravond training - VEC Drachten

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

Winteravond training inclusief een overheerlijk stamppot buffet

Deze rijvaardigheidstraining vindt 's avonds plaats op ons test- en trainingscentrum te Drachten en is ontwikkeld om u bewust te maken van de (on)mogelijkheden in winterse verkeerssituaties.

Schrijf u nu in!

U leert uw eigen auto onder controle te houden bij de winterse (weers)omstandigheden en niet in de slip te raken, of om u auto op gecontroleerde manier tot stilstand te brengen.

De nadruk ligt tijdens deze training vooral op het voorkomen van ongevallen tijdens slechte weersomstandigheden. Men wordt zich bewust van de risico’s welke deelname aan het verkeer met zich meebrengt in de winter wanneer de weers- en lichtomstandigheden slecht zijn. U leert ook in deze training nieuwe stuur en rem technieken.

U wordt ontvangen met een overheerlijk stamppot buffet waarna we kunnen aanvangen met de training.

Bijzonderheden

Bij het Verkeers Educatie Centrum gebruikt u uw eigen auto bij rijvaardigheidstrainingen. Dit omdat u hierbij uw eigen voertuig leert kennen onder moeilijke omstandigheden en te ervaren hoe uw eigen voertuig om gaat met diverse (verkeers)situaties.

Kosten

De training inclusief het stamppot buffet is te boeken voor € 99,- per persoon inclusief btw. Meld je aan voor deze toffe Wintertraining 

Schrijf u nu in!

Neem contact met ons op

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Wij voorzien u graag van extra informatie of het maken van een vrijblijvende offerte op maat.