Nieuws
Nieuws

Rij veiliger, alerter
    en zuiniger

07 november 2023

Winteravond trainingen mét stamppot buffet!

Sneeuw, ijzel of gladheid, maar ook regen en wind. Dit zijn enkele weersomstandigheden waar je tijdens de winter rekening mee moet houden. En rijdt u in het donker, dan moet u uw aandacht er nog eens extra goed bijhouden.

Wilt u leren hoe u uw auto het beste onder controle houdt in winterse omstandigheden? Volg dan onze winteravond training. Deze worden gehouden onder realistische omstandigheden in het donker, met straatverlichting en regensimulatie op diverse avonden in de winterperiode van 17:00 tot 21:00 en vinden plaats in ons test- en trainingscentrum in Drachten. De ontvangst is vanaf 17.00 met een overheerlijk stampotbuffet. De eerstvolgende Wintertraning is op vrijdag 25 oktober 2024.

Wij maken u bewust van de risico’s van verkeersdeelname in de winter tijdens slechte weers- en lichtomstandigheden en u leert ook nieuwe stuur- en remtechnieken. Daarnaast is het een leuke training om Coronaproof te volgen samen met collega's, familie of vrienden.

Ook leuk om te geven! We hebben speciale cadeaubonnen beschikbaar.

Voor aanvang van de training bieden we u een heerlijk stamppot buffet aan. Samen met de training betaalt u hiervoor maar € 99,- per persoon. Dus schrijf u nu in of neem contact met ons op voor extra informatie. Tot snel!

Wilt u met een groep komen? Dan kunnen we ook een moment op maat plannen.

Schrijf u nu in!

 


Terug naar overzicht